Σεμινάριο Διαφήμισης στο Facebook

Όλοι έχουν έναν λογαριασμό ή μια σελίδα στο Facebook. Ελάχιστοι το χρησιμοποιούν αποτελεσματικά για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Αν σας ενδιαφέρει να αυξήσετε εύκολα και γρήγορα την κερδοφορία της επιχείρησης σας, τότε τα πράγματα είναι απλά. Το ίδιο και αν είστε στέλεχος μάρκετινγκ και θέλετε να μάθετε τα πάντα για τη διαφήμιση στο Facebook.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Facebook Ads Mastery του Αλέξανδρου Φατσή.

Ακόμη και αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία σε online διαφήμιση, το σεμινάριο αυτό θα σας μάθει όλα όσα χρειάζεστε. Όσα χρειάζεστε για να διαφημιστείτε αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σελίδα στο Facebook.

Το σεμινάριο διαφήμισης στο Facebook απευθύνεται σε:

 • Επαγγελματίες/ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους
 • Στελέχη μάρκετινγκ/διαφήμισης
 • Φοιτητές μάρκετινγκ/διαφήμισης/ψηφιακού μάρκετινγκ
 • Οποιονδήποτε θέλει να διαφημιστεί αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος στο Facebook


Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι δεν πρόκειται για θεωρητικό σεμινάριο!


Το Facebook Ads Mastery είναι ένα hands on σεμινάριο με πρακτικό και εφαρμόσιμο χαρακτήρα. Τα βήματα δημιουργίας κάθε διαφήμισης εξηγούνται βήμα βήμα και με κάθε λεπτομέρεια. 

Παράλληλα θα μάθετε πολύ απλούς τρόπους επεξεργασίας εικόνων και βίντεο.
 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα μπορείτε:

 • Να κατανοείτε κάθε τύπο διαφήμισης στο Facebook
 • Να δημιουργείτε διαφημίσεις στο Facebook. Η επεξήγηση γίνεται βήμα βήμα και με κάθε λεπτομέρεια
 • Να ξεχωρίζετε πότε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπο διαφήμισης
 • Να διακρίνετε την ανατομία μιας πετυχημένης διαφήμισης στο Facebook: τίτλοι, εικόνες, κείμενα
 • Να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε εικόνες και βίντεο για τις διαφημίσεις σας
 • Να χρησιμοποιείτε τεχνικές για τη μέγιστη απόδοση του διαφημιστικού budget. Όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι
 • Να προσεγγίζετε νέους πελάτες μέσω του Facebook
 • Να αποφεύγετε συχνά σφάλματα
 • Θα γνωρίζετε μυστικά και τεχνικές διαφήμισης που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες των social media (hacks, shortcuts, hints and tips)
 • Να χρησιμοποιείτε άγνωστα εργαλεία και online υπηρεσίες. Εργαλεία που διευκολύνουν τον επαγγελματία να διαφημιστεί αποδοτικότερα και φθηνότερα


Το μόνο σεμινάριο με εγγύηση επιστροφής χρημάτων
!


Το να υποστηρίζεις ότι το σεμινάριο που προσφέρεις είναι το καλύτερο στην αγορά είναι εύκολο. Δύσκολο είναι να αποδείξεις ότι όντως ισχύει αυτό που λες. Και στην περίπτωση αυτή όμως, το σεμινάριο Facebook Ads Mastery του Αλέξανδρου Φατσή, διαφέρει. Γιατί είναι το μόνο που σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο αστείο. 


Αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το Σεμινάριο Διαφήμισης στο Facebook έχετε δικαίωμα επιστροφής των διδάκτρων. Το δικαίωμα αυτό ισχύει για 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του σεμιναρίου.


Μάλιστα η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει χωρίς περιορισμούς, όρους ή προϋποθέσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσετε επιστροφή του ποσού που πληρώσατε και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Χωρίς ερωτήσεις, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς καμία καθυστέρηση!


Ποιο άλλο σεμινάριο άραγε σας δίνει τέτοιες εγγυήσεις; Ποιο άλλο σεμινάριο έχει τέτοια ποιότητα που να μην φοβάται να σας επιστρέψει τα χρήματα σας στο ακέραιο!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθήσετε την πρώτη ενότητα του σεμιναρίου διαφήμισης στο Facebook εντελώς δωρεάν, κάντε κλικ εδώ: https://socialmediacoach.teachable.com/p/facebook

Σχολιάστε το δημοσίευμα

σχόλια

Πείτε την γνώμη σας