ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

oroiO Ιστότοπος μας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σαφήνεια, τόσο ως προς τη χρονική εγγύτητα, όσο και ως προς την πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα αυτού. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη μας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Δεν είναι σε θέση να επαληθεύσουμε τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυόμαστε για την ακρίβεια τους.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο εφόσον αναφερθεί η πηγή. Στα ηλεκτρονικά μέσα επιτρέπεται η αναδημοσίευση εφόσον γίνει στο τέλος του άρθρου ενεργή υπερσύνδεση προς εμάς(deep linking). Αν αναγράφονται και άλλες πηγές, πρέπει να αναφερθούν και αυτές.

Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στην σελίδα μας έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.

Υπεύθυνος
Λαζόπουλος Σταύρος, 28310 55535

Τα σχόλια είναι κλειστά.