Παιδόφιλος εκπαιδευτικός στο Ρέθυμνο;

Μετά τα πρόσφατα περιστατικά παιδοφίλων, ίσως το Ρέθυμνο να έχει και νέο δράστη παιδοφιλίας. Αυτήν την φορά από δάσκαλο δημοτικού σχολείου!

​Τα ονόματα των επτά παιδόφιλων εκπαιδευτικών παρέδωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο επικεφαλής της Ηλεκτρονικής Δίωξης μετά και τη σχετική ενημέρωση που παρείχε στον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα των ονομάτων που συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στη διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, περιλαμβάνονται τέσσερις εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην Αθήνα και τρεις από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ανάμεσά τους η περίπτωση καθηγητή σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, λέκτορα του πανεπιστημίου Πατρών και δασκάλων σε δημοτικά σχολεία Ρεθύμνου, Κιλκίς και Δράμας.

Πρόκειται για δικογραφίες διακίνησης σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας που έχουν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια την ΕΛ.ΑΣ. και την επικαιρότητα.

Ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση θα διωχθούν.

«Μπορούνε να πάνε ακόμη και στον Πάπα της Ρώμης… αλλά στην εκπαίδευση δεν πρόκειται να μείνουν!» δήλωσε την Τετάρτη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: ethnos.gr

Σχολιάστε το δημοσίευμα

σχόλια

Πείτε την γνώμη σας