Πέθανε ο τραυματισμένος φίλαθλος του Ηρακλείου

Έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα Δευτέρα το πρωί ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς Κώστας Κατσούλης, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου στην Αθήνα. Ο θάνατος του 47χρονου αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φίλαθλος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που είχαν σημειωθεί στο γήπεδο του Ηροδότου. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ο 47χρονος φίλαθλος κατέρρευσε.

Έως την Κυριακή το βράδυ ο άτυχος άνδρας ήταν σε μηχανική υποστήριξη σε βαριά καταστολή στο 401. Το τελευταίο ανακοινωθέν ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και σύμφωνα με τους γιατρούς μόνο από θαύμα θα μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει το Βενιζέλειο, ο φίλαθλος δεν έφερε εμφανείς κακώσεις στο σώμα. Για επίθεση με σιδερογροθιά έχει κάνει λόγο ο πρόεδρος του Εθνικού.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε τέσσερα άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Μετά το θάνατο του Κατσούλη, οι κατηγορίες θα μετατραπούν σε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Πηγή spirospero.gr

Σχολιάστε το δημοσίευμα

σχόλια

Πείτε την γνώμη σας