Συνελήφθη ο μπουκαδόρος των ξενοδοχείων του Ρεθύμνου

Συνελήφθη 55χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Είχε αφαιρέσει το τελευταίο διάστημα σε Χανιά και Ρέθυμνο από δωμάτια ξενοδοχείων χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας άνω των 8.700 ευρώ

Συγκεκριμένα στις 14.07.2015 στο Ρέθυμνο συνελήφθη για τη διάπραξη των εν λόγω κλοπών 55χρονος αλλοδαπός υπήκοος Παλαιστίνης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Στις 13.07.2015 το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εντόπισαν τον 55χρονο να κινείται ύποπτα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου και αφού τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, στη συνέχεια συνελήφθη κατά το χρόνο που επιχείρησε να παραβιάσει δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στον 55χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 393 ευρώ, 1.700 κορώνες ξένων κρατών, 2 ζευγάρια γυαλιά, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο, δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας και διαρρηκτικό εργαλείο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 55χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 22.05.2015 έως και 12.07.2015 είχε διαπράξει επιπλέον εννέα (9) κλοπές και μια (1) απόπειρα κλοπής, όλες σε δωμάτια ξενοδοχείων σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα, ο 55χρονος αφαίρεσε, από δωμάτια ξενοδοχείων, χρήματα (ευρώ, δολάρια, ρώσικα ρούβλια), κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές (φωτογραφικές μηχανές, tablet ) διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 8.700 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε προσωρινά ο 55χρονος σε περιοχή των Χανίων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ηλεκτρονικές συσκευές (6 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 8 tablet , ένα i – pad , 8 κινητά τηλέφωνα, φωτογραφική μηχανή, φακός φωτογραφικής μηχανής και ένα ζευγάρι ακουστικά),
  • 4 ρολόγια χειρός, κοσμήματα (2 δακτυλίδια, κόσμημα λαιμού,4 βραχιόλια, σταυρός με χρυσή αλυσίδα, 2 μενταγιόν),
  • 15 διαβατήρια διαφόρων κρατών,
  • 22 χαρτονομίσματα Νοτίου Αφρικής και Ουκρανίας, κέρματα Νορβηγίας και σακίδιο πλάτης με διάφορα είδη ρουχισμού.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχολιάστε το δημοσίευμα

σχόλια

Πείτε την γνώμη σας